Workshops en Coaching

Workshops
Elke maand een in depth workshop bij praktijk Wijnant. De naam zegt het al een les waarin we leren werken met het verminderen van klachten voor een specifiek deel van het lichaam. In de workshops zullen er diverse thema’s aan bod komen waar eenieder aan kan deelnemen door het laagdrempelige karakter.
Er is een stuk opbouw waarin we ingaan op de anatomie van een gekozen onderwerp, de bewegingsleer van dat lichaamsdeel en wat er gebeurd als dat uit evenwicht beweegt met de rest van het lichaam. Daarnaast zullen we de opgedane kennis ter uitvoering brengen in oefeningen en rekkingen. Soms passief en soms wat actiever.
Er is tijdens de workshops voldoende ruimte voor vragen en je krijgt een handout met simpele oefeningen mee voor thuis. Zo ga je naar huis met een ervaring rijker.
Kies alvast een leuke workshop uit en schrijf je in op info@praktijkwijnant.nl

Data aankomende workshops
3 maart – Onderrug, heupen en bekkengebied klachten
14 april – Stress-release

Alle bovengenoemde workshops worden gegeven op zondagen van 12- 14.30 uur bij praktijk Wijnant. De complete uitleg per workshop komt ongeveer 4 weken voor aanvang via de mailinglijst van de praktijk of Ouressence op aanvraag.

Locatie: praktijk Wijnant, van Oosterhoutstraat 9, Abcoude
Investering €45,-
Inschrijven kan al via info@praktijkwijnant.nl

 

Coaching
Luisteren naar jouw lijf coachingstraject
Een zesweeks coachingstraject waarin je op zelfonderzoek gaat.
Vragen als wie denk ik dat ik ben, waarop is die gedachte gebaseerd, of hoe beweeg ik in de wereld en dit verbinden aan wat geeft mijn lijf aan?
In zes weken komen we tweemaal bij elkaar en krijg je online persoonlijke coaching via skype. We nemen samen dagelijkse situaties door en zullen de waarneming ervan blootleggen. Een traject waarin je heel veel inzicht krijgt op jezelf. Zoals ik al eerder benoemd heb ben ik eerlijk en recht doorzee en gebruik ik geen fluwelen handschoenen, maar feedback waar je iets aan hebt.  Alles ten goede van het proces …

Hoe gaat dit in zijn werk?
We komen in het begin samen om te bespreken waar je hulpvraag ligt. Je krijgt 4 uur skype-meetings waarin we bespreken waar je tegen aanloopt. Deze zijn in te delen in 4 maal 1 uur of bijvoorbeeld 30 minuten per keer. Dat mag je zelf indelen in overleg. Tussentijds heb jij huiswerk. Dat zijn vragen die je meeneemt in je dagelijkse situaties. Die werk je zelf uit door te beleven en voelen. Mocht je er niet uitkomen kan je mailen en krijg je binnen 24 uur antwoord. Als de vraag te groot is nemen we deze mee in een volgend skype-moment. Zo leer jij dat alles, maar dan ook echt alles! jouw eigen creatie is en dus jouw verantwoordelijkheid. Je leert luisteren naar de taal van je lichaam en een bepaalde mindset of verandering in leefgewoonte kan ervoor zorgen dat dit verandert. Jij creëert zo het leven waar je van droomt!

Concreet:
– 2 samenkomsten van een uur per keer
– 4 uur skype-meetings zelf in te delen
– een persoonlijke coach die binnen 24 uur terugkoppeld
– begeleidend huiswerk dat meteen ingezet kan worden voor dagelijkse situaties

Op dit geweldige hands-on coachingstraject met in totaal 6 uur begeleiding, waarvan je 4 uur skypen kunt inzetten waar nodig, kost nu € 397,-!

(Als je er over nadenkt en niet zeker weet of dit voor jou geschikt is kunnen we een skype- of belafspraak inplannen. Mail me pilatesenyoga@gmail.com met je vraag)