Wie ben ik?

Ik ben Natahli Millecam en geloof in het goede, het juiste handelen door het maken van bewuste beslissingen die komen vanuit een zuiver hart. Een hart dat is genezen van pijn.

Door te beseffen dat ik iets buiten mezelf plaats krijg ik ruimte om te veranderen en om er iets aan te kunnen doen. Een soms kwetsbare tocht van ontmoeten, voelen en begrijpen. Het doorleven van lijf, gedachten en emoties. Weten dat dit proces nooit stopt en dat ik telkens weer mag heroriënteren vanuit een andere invalshoek of standpunt. Daar begon voor mij de start van het pad met een blij hart.

Het leven geeft altijd de juiste vruchten om later van te kunnen oogsten. Het grote plan ontvouwt zich voor onze ogen voor wie dat kan zien.

Ik dank, ik dank, ik dank alle leermeesters op mijn pad en geef ze een knuffel,

Natahli Millecam

Wat doe ik en hoe werk ik?

Als je bij mij komt is dit veelal op revaliderende basis (fysiek, maar ook op geestelijk en/of emotioneel nivo). Het lichaam verteld een bijzonder verhaal zonder woorden en daarin huist alles wat we hier zijn en beleven. Ieder op een eigen-wijze en met een eigen opgezet programma. Ik luister naar wat je lijf verteld, ik observeer, lees de onbewuste signalen en tune samen met jou in op dat wat gehoord wil worden. Ik zie jouw heelheid en werk vanaf dat standpunt met verschillende technieken;

 • functionele bewegingsleer
 • pilates, en een diepere vorm van yoga en meditatie
 • shamanisme en verloren zielsdelen
 • boeddhisme en filosofie
 • ademwerk
 • NLP, violent en non-violent communicatie
 • hypnose
 • ademtechnieken
 • diepe helende massage
 • superfoods, mineralen en vitaminen
 • voeding- vasten en sappen
 • de wet van aantrekkingskracht

Ik heb de mens bestudeerd via een maatschappelijke, culturele en een innerlijke benadering en bevraag, begeleid en confronteer op een duidelijke, maar eerlijke wijze. Daarbij volg ik zoveel mogelijk de wetten van de natuur; een appel valt nou eenmaal niet omhoog in een aardse atmosfeer, en de wet van aantrekkingskracht.

Waarom?

Simpele dingen kunnen heel moeilijk lijken of zelfs zijn. Bewegen, ademen, voor jezelf gaan staan of jezelf accepteren zoals je bent. Het kan voelen als een blokkade. Je lichaam is gemaakt om ervaringen mee op te doen voor de ziel. Als je een blokkade opruimt zal het energie vrijmaken dat weer een ervaring biedt voor je ziel. Emotie is energie in motie; beweging.

Ik ben door alles aan te gaan in mijzelf achter iets gekomen. Namelijk dat het samenbrengen van de ‘verloren’ delen in jezelf zorgt voor vrijheid. Er vindt een verschuiving plaats in het bewustzijn door het werken vanuit een veld van overvloed.

Jezelf ontmoeten in het moment dat je leeg bent van het ritme en de ballast van alledag is de leidraad. Een doel kan groot of klein zijn, maar draagt altijd bij aan een verbeterde staat van mens en zijn. Die staat creëert een rimpeleffect en zo maken we onze leefwereld een stukje rijker. Je voelt je natuurlijk en volledig én kunt de wereld aangaan vanuit liefde, vertrouwen en acceptatie.

Verbeter de wereld begin bij jezelf.. Als jij de blessing van het leven voelt geef je die vanzelf door, want het is een cadeau om te mogen ontvangen en dat weet je door ervaring.

Visie Natahli Millecam