Op reis naar je Levenskracht Retraite

Heb jij dat ook?

Je dagelijks leven is te druk ingericht en je krijgt het niet voor elkaar om dat ene af te maken of ergens inspiratie voor te vinden.

Ik ken dit maar al te goed!

Dan ben je de dans met jezelf verloren…

Stress voert de boventoon en je hebt door de hectiek van de dag geen tijd voor wat er in jezelf afspeelt te onderzoeken of de energie te vinden om iets af te maken.

Jij bent toe aan meer contact met jezelf, inspiratie en diepte in je leven!

Je levenskracht weer voelen!

Gewoon even tijd voor jezelf, het gevoel met jezelf te herstellen of inspiratie te krijgen voor je verdere leven? Dat kan ook in een weidse omgeving waar alles voor je gedaan wordt, zodat ook jij kunt indalen en weer gaan flowen!

Rust en ruimte geven inspiratie en goede energie. Daarvoor nemen we 3 hele dagen de tijd!

Zweethut Levenskracht Retraite
Levenskracht Retraite - Natahli Millecam

‘De Hof is gelegen midden in de bossen van Midden Drenthe tussen de Stobbenplas en een kristalhelder zand-meer, aan een doodlopende weg. Je hebt de plek voor jezelf. Het is een hele krachtige plek met een sterke verbinding met Moeder Aarde.’

Dit is een verdiepingsgerichte retraite. Iets wat je normaal aan jezelf moeilijk kunt geven is nu voor jou beschikbaar als een proeverij. Jij gaat naar huis met zelfvertrouwen en –kennis over wat je volgende stappen gaan zijn.

Het wordt een mix van zweethut, begeleidde ademtherapie, yoga en verschillende vormen van meditatie. Dit is echt een uniek programma…

Op een pracht locatie midden in de natuur. Het mooie Hof van Axen van Sonja en Jan.

Hof van Axen Levenkracht Retraite
Gezelligheid bij Levenskracht Retraite

‘Op het Hof van Axen eten we hoofdzakelijk biologische, pure en seizoen- en streekgebonden producten met een culinaire insteek van hoog niveau.

 Aan het eten wordt veel tijd, liefde en aandacht geschonken’.

We zullen diep duiken om ook daar jezelf te leren ontmoeten en die informatie neem je naar de oppervlakte.  Zo leer je bij thuiskomst je dag te starten vanuit zelfvertrouwen en een authentiek gevoel. Meditatie, adem, yoga, stilte en zweethut zijn technieken om je daarbij in dit weekend te helpen.

 ‘Op het Hof lig je onder een deken gemaakt van Texelse schapenwol. Door de lemen muren lopen verwarmingsbuizen, de slaapkamer muur is een ware ‘knuffelmuur’

Gedeelde kamer 565,- euro

Single kamer 595,-euro

De prijs is inclusief de locatie!

Je hoeft enkel te zorgen voor makkelijke kleding, handdoeken en jezelf!

Vraag naar mogelijkheden betreft de aftrekpost persoonlijke ontwikkeling.

Prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en voor zelfstandigen en bedrijven exclusief btw.

Op reis naar je Levenskracht, de dans met jezelf.

Hof van axen 13-16 juni

Aankomst donderdag 17.00 uur

Vertrek zondag 16.00 uur

“Dank je wel voor het zeer aangename weekend, aangezien het voor mij de tweede keer was op deze plek voelde ik mij meteen weer “thuis” en op mijn gemak.”

Natahli Millecam - Levenskracht Retraite