De Levenskracht Retraite

Jij bent toe aan meer contact met jezelf en diepte in je leven! Je dagelijks leven is te druk ingericht en je krijgt het niet voor elkaar om erachter te komen waar je kracht zit. Stress voert de boventoon en je hebt door de hectiek van de dag geen tijd voor wat er in jezelf speelt te onderzoeken. Een nieuwe locatie en nieuwe methodieken zoals de zweethut worden hier geïntegreerd in dit bijzondere programma!

Wellicht heb je tijd nodig om iets neer te zetten, gevoel met jezelf te herstellen of inspiratie te krijgen voor je verdere leven? Waar kan dat beter dan in een weidse omgeving waar alles voor je gedaan wordt, zodat jij kunt indalen en je flow weer kunt gaan stromen!

Dit is een verdiepingsgerichte retraite. Het wordt een mix van zweethut, begeleidde ademtherapie en verschillende vormen van meditatie. Uniek programma en nu nog voor een hele speciale prijs!

Iets wat je normaal aan jezelf moeilijk kunt geven is nu voor jou beschikbaar op een pracht locatie midden in de natuur. Het mooie Hof van Axen. Een boerderij en gebied dat heel dicht bij de aarde staat. Waarom zal je vanzelf ontdekken…

 

We zullen diep duiken om ook daar jezelf te leren ontmoeten en die informatie neem je naar de oppervlakte.  Zo leer je bij thuiskomst je dag starten vanuit zelfvertrouwen en een authentiek gevoel. Meditatie, adem, stilte en zweethut zijn technieken om je daarbij in dit weekend te helpen. Dit doen we met een team professionals ter ondersteuning van jouw proces.

 

Krachtig naar huis met een goede basis en het gevoel dat je stevig in je schoenen staat!

Waar:
Hof van Axen, Drenthe

Wanneer:
13-16 juni
Aankomst donderdag 17.00 uur
Vertrek zondag 16.00 uur

De kamer:
Gedeelde kamer 565,-
Single kamer 595,-

Kom je met z’n tweeën, dan krijgen jullie ieder € 25,- korting!

(prijzen zijn voor particulieren incl btw en bedrijven excl btw)

Inclusief:
2 begeleide ademsessies, zweethut, meditatie, persoonlijke begeleiding bij processen, eten en drinken.

Eigenlijk 4 dagen op all-in basis met veel extra’s voor een bijzondere prijs. Normaal is enkel een zweethut gem. 160,- euro!

Je hoeft voor niets te zorgen behalve makkelijke kleren, handdoeken en jezelf!

Vraag naar mogelijkheden betreft aftrekpost persoonlijke ontwikkeling.