Inzichtsessies

Soms zou je de wereld even willen uitzetten, omdat je geen antwoord kunt vinden op een belangrijke vraag in je leven. Waarom blijf ik terugvallen in een bepaald gedrag of waarom heb ik moeite met mezelf te presenteren bij de volgende presentatie? Je voelt iets…. een soort onderbuik gevoel en het voelt niet lekker in je lijf.

Met je beste vrienden erover praten is fijn, maar voor jou voelt een gegeven mening gekleurd, een soort van vriendelijk en het brengt je niet verder. Hoe goed bedoeld de adviezen ook zijn.

Op een lang traject zit je niet te wachten en met een shrink praten al helemaal niet.

Ik bied je een inzicht vanuit een andere hoek dan dat je gewend bent. Een soort kijkje achter de sluier zou je haast kunnen zeggen. Het verbinden van je vraag aan een patroon of overtuiging geeft vaak aan waar de rode draad loopt.

Samen kunnen we naar deze lagen kijken. Ik sta naast je en kijk met je mee en laat je zien wat een andere blik kan geven. We bouwen een afstand in. Ik neem je mee naar een andere positie en dat geeft inzicht!

Wil je leren hoe?

Maak een afspraak voor een inzichtsessie. Dat is een sessie voor mensen met een specifieke levensvraag die gerelateerd is aan je persoonlijke ontwikkeling.

We hebben twee meetings. De inzichtsessie is op locatie en deze duurt ongeveer 2 uur. De uitzichtsessie is een afsluitende sessie van ongeveer 1 uur en die vindt plaats online.

Een inzichtsessie is 225 euro. Dat is inclusief naar een samen bepaalde locatie en de uitzichtsessie.