Pura Vida Ibiza 2020

Vraag je jezelf af wat zelfzorg en zelfliefde is? Of vindt je daar moeilijk de tijd voor?

Ik geef van 6 tot 13 maart een puur leven retraite op Ibiza, La Pura Vida. Het eiland van vergeten wijsheid en dat bekend staat om haar transformerende werking.

Wil je je een keer onderdompelen én echte stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling met een fijne groep gelijkgestemden dan is dit voor jou.

This is your trip!   …  het pure Ibiza!

Een all relax diepte retraite met mooie vergezichten en wandelingen op plekken waar enkel de local komt. Een bijzondere week waarin we het luchtige van de tourist combineren met diep transformationeel energiewerk. Net zoals we koffie bij het ontbijt en bij de tapas een worstje of typische Spaanse ham hebben is dit een ongewoon bijzondere yoga retraite, waarin we combinaties maken die normaliter niet snel gemaakt worden.

Naast de bewegingslessen en workshops krijgt zielswerk en het helen van de kernwond een steeds grotere rol binnen mijn werk. Alle technieken werken aan een stukje innerlijke rijkdom en/of heling, zodat zelfliefde weer vrij mag en kan stromen…

Wij nemen je mee op reis. Soms innerlijk en dan weer luchtig aan de oppervlakte van het bestaan. Deze retraite zul je genoeg ruimte hebben om je eigen plan te maken alsook een programma waardoor je Ibiza op een heel andere manier kunt ervaren.

Vrijdag 6 maart om 19.00 komen we aan. Die avond maken we kennis met elkaar dmv een openingscirkel en met een drankje en hapje. Zondag 8 maart bezoeken we de bekende hippie-markt. Lekker struinen met muziek en gezelligheid, een echte yang dag, actief en naar buiten gericht.
Om op 9 maart met de volle supermaan weer mee te gaan in de energetische krachten die gaan over ontkiemen en schoonmaken. Deze dag is yin, en dwz we gaan naar binnen met een diepgaande ademsessie, stilte, yoga, meditatie en sauna.
De laatste dag is 13 maart. Na de ochtendyoga en afsluitcirkel hebben we nog een gezamelijk ontbijt alvorens we weer ons eigen pad zullen wandelen.

Wat kun je zoal verwachten als je meegaat naar Pura Vida Ibiza?

– Onze eigen retreat villa met uitzicht over de oceaan
– Luxe kamer met eigen badkamer met bedlinnen en handdoeken
– Privé kok en gastvrouw die heerlijk soulfood maakt
(naast vega zullen er ook tapas, aangevuld met vlees, zijn)
– Alle dranken (ook koffie) en glaasje wijn bij het eten (2 x in de week)
– Geleide meditaties
– Yoga/pilates en stabiliserende core lessen
– Energiewerk
– Ademtherapie
– Rust, ruimte en tijd voor reflectie
– Zwembad en sauna
– Muziek en dans
– Tijd voor eigen uitjes naast uitjes die we gezamelijk ondernemen

Voorbeeld van een dag op de Ibiza retraite

8.30-9.00 bewegingsles
10.00 uitgebreide brunch
13.00 uitstapjes zoals Es Vedra, zonnewijzers, lunch op locatie, labyrinth, e.a. bijzondere wandelingen waar de gemiddelde bezoeker niet komt.
17.30-18.30 diner
20.00 sauna en/of een avondprogramma zoals ademtherapie, energiewerk, muziek/dans/beweging of goed gesprek bij de open haard

Afgelopen jaar hadden we gemiddeld 22-28 graden, maar mocht het weer toch niet mee zitten hebben we genoeg in petto…

Ibiza Pura Vida

Wanneer?

Aankomst 6 maart om 19.00 uur
Vertrek 13 maart om 11.00 uur

Kamers en prijzen

– luxe kamers op basis van één, twee of drie personen
Klik hier voor een overzicht van de verschillende kamers en de prijzen.
Klik hier voor een 3D tour van het hele complex!

Wat dien je zelf te regelen?

– De vliegtickets naar Ibiza zijn voor maart goedkoop.
– Reis/annuleringsverzekering
– Vervoer voor op het eiland zelf

Wij raden je aan om een auto te huren www.doyouspain.com Dit kost ongeveer 8,- euro p.d. Dit is goedkoper dan een taxi en geeft je de volledige vrijheid om het eiland te verkennen in de vrije uren.

Bij aanmeldingen vóór 31 januari is een korting van 150 euro van toepassing. Mocht je heeeeeul graag meewillen en je voelt een dikke JA maar je hebt niet het gewenste bedrag neem dan contact op. Een stap in je persoonlijke ontwikkeling maken is belangrijk, en daarover denk ik graag met je mee.