Pura Vida Ibiza 2020

Yes we are going to Ibiza! Na ons vorig avontuur op Ibiza is het nu tijd om de grens open te zetten en een heerlijke geniet vakantie neer te zetten!

Ontdek Ibiza als een local… Zin in tapas in de mandarijnengaard of een exclusieve wandeling bij de zonnewijzers (foto), labyrinth wandeling en wandeltocht naar Es Vedra en Atlantis, een picknick in de amandelbloesemgaard bij maanlicht, hippie marktjes en dat alles met een tintje yoga en verdieping?

This is your trip!   …  het pure Ibiza!

We nemen onze eigen Nederlandse crew mee en die begeleiden je de hele week waar nodig. Fia is onze kok en gastvrouw. Een vrouw met passie, humor en onze basis in en om de keuken. Peggy is een echte retreat angel. Zij werkt met klanken, verzorgt ademsessies en is opweg op rauw foodchef en host te worden.

Natahli is gericht op lichaamswerk en helende communicatie van het lichaam. Zij heeft een achtergrond in sport, pilates, yoga, bewegingstherapie, vrijetijdswetenschappen, NLP en ericksoniaanse hypnose.

Zij coached via het lichaam, neemt je mee in een kijkje achter het gordijn van je bestaan en richt zich op groepsdynamische processen binnen retraites. Zij functioneert als verbindende factor tussen verschillende partijen.

Wij nemen je mee op reis. Soms innerlijk en dan weer luchtig aan de oppervlakte van het bestaan. Deze retraite zul je genoeg ruimte hebben om je eigen plan te maken alsook een programma waardoor je Ibiza op een heel andere manier kunt ervaren.

We beginnen de dagen met yoga en lichaamswerk om vervolgens naar brunch door te schuiven. Hoe relaxed?

De hele dag luieren, mee op wandeling, een lunch ergens of thuis aankomen en de tapas al klaar hebben staan naast het zwembad met binnen de haard aan. Nou?

Alles is aanwezig!

– een mooie ruime luxe kamer met eigen badkamer inclusief handdoeken en bedlinnen
– alle dranken en bij het eten 2 glazen wijn p.p.
– alle maaltijden, snacks- en heerlijke catering
– een eigen kok en gastvrouw tijdens de retreat
– assistent (retreat angels)
– infinity pool en jacuzzi
– ruimte om marktjes te bezoeken en om tussendoor iets voor jezelf te ondernemen
– wandeltochten en bijzondere tripjes (markt, local lunch, moonlight picknick, mooie verhalen en vergezichten)
– alle spullen voor yoga

Ibiza Pura Vida

Wanneer?

Aankomst 6 maart om 19.00 uur
Vertrek 13 maart om 11.00 uur

Kamers en prijzen

– luxe kamers op basis van één, twee of drie personen
Klik hier voor een overzicht van de verschillende kamers en de prijzen.
Klik hier voor een 3D tour van het hele complex!

Wat dien je zelf te regelen?

– De vliegtickets naar Ibiza zijn voor maart goedkoop.
– Reis/annuleringsverzekering
– Vervoer voor op het eiland zelf

Wij raden je aan om een auto te huren www.doyouspain.com Dit kost ongeveer 8,- euro p.d. Dit is goedkoper dan een taxi en geeft je de volledige vrijheid om het eiland te verkennen in de vrije uren.