Van hoofd naar hart

Het lijkt zo simpel, maar klachten ontstaan, omdat er voorbij eigen grenzen gegaan wordt. Er wordt niet op tijd geluisterd naar wat het lichaam voor signalen afgeeft. De wekker gaat vaak te laat en dan is het té laat!

Hoe zou het zijn als je leert om even te pauzeren, te ademen , te voelen wat je goed zou doen, wat juist is? Als je leert dat grenzen helemaal okay zijn om te hebben? Dat aangeven wat je wilt en wat goed voor je is je omgeving juist helpt? Zou dat je vriendelijker maken? Minder gespannen tegen je partner? Zou je beter slapen?

Ik kan je helpen om dichter bij jezelf te komen, maar dan ook in dat gevoel te blijven!

Je leert samen met mij kijken wanneer je spanningsboog opgebouwd wordt, waardoor je ‘vertrekt’ uit je lijf naar je hoofd. Wanneer je eigenlijk oncomfortabel bent, maar blijft in een situatie.

We zullen in een periode van twee maanden ongeveer 8 uur persoonlijke begeleiding inzetten. Een kort makkelijk in te plannen traject waarbij er 6 samenkomsten zullen zijn.

Je krijgt antwoord op vragen vanuit de dagelijkse situaties. Die werk je zelf uit door te beleven en voelen. Mocht je er niet uitkomen kun je mailen en krijg je binnen 24 uur antwoord. Als de vraag te groot is nemen we deze mee in een volgend skype/mail of app moment,  maar dan is er wel wat mee gedaan. Iets is eruit en kan beginnen te veranderen!

Zo leer je hoe fijn het is om duidelijk te krijgen dat een druk bestaan samen kan gaan met een relaxt gevoel.

‘Druk zijn is iets anders dan veel te doen hebben’

Concreet:

  • 2 samenkomsten van ongeveer 1,5 uur per keer
  • 4 uur skypemeetings zelf in te delen
  • een persoonlijke coach die binnen 24 uur terugkoppelt
  • begeleiding en tools wat meteen ingezet kan worden voor dagelijkse situaties

Ik ben gedurende periode van coaching dmv mail, skype of whatts-app bereikbaar voor jou proces.

Van hoofd naar hart traject van twee maanden is voor jou beschikbaar voor 597 euro.