Het pad van het blije hart

 “Het pad van het hart gaat niet over kennis, maar over wijsheid. Kennis is van het verleden wijsheid is van de toekomst.”  (Native American Elders)

Het hart heeft een natuurlijk ritme, contractie en expansie volgen elkaar op, op het moment dat het lijf een reactie geeft van contractie of verstijving weet je dus dat er een natuurlijk moment van expansie of ontspanning dient te komen. Als de ontlading uit blijft slaat het lichaam spanning op. Met verstoring in het systeem als gevolg. We krijgen angsten, zitten vast in patronen of overtuigingen, krijgen klachten in ons lijf, hoofd en emoties. We vertrekken uit het hart en worden hard.

Duidelijk leren aangeven wat je wilt en wat goed voor je is helpt jou en je omgeving enorm. Door lichamelijk leren voelen zonder gevangen te worden in emoties. Emoties ontstaan door een persoonlijk verleden, signalen van het lichaam zijn in het nu.  In dit traject leer je gezonde grenzen en onderscheidingsvermogen in te zetten.

We gaan niet in op de ‘trigger’, maar op waar de trigger vandaan komt.  In dit proces leer je een blijvende verandering creëren door het voelende en lichamelijke aspect (onderliggende oorzaak) toe te voegen aan deze ‘trigger’.

Personal coaching op basis van maatwerk. Methodes als NLP- communicatie, ademwerk, lichaamshouding en reflectie, oefeningen, advies voor voeding, leefstijl en massage komen aan bod. We zullen 5 samenkomsten hebben in een periode van 2,5 maanden. Locatie: Koog ad zaan, Amsterdam/Abcoude anders in overleg.

Als je toe bent aan het volledig leven van jouw potentieel is Het pad van het hart de juiste investering. Boek alvast voor 647 euro, dat is met 150 euro korting en begin na de zomer. Deze korting is geldig tm 31 september.

Vanaf 1 oktober wordt het 797 euro, dat is een blij hart waard

(Investering is inclusief voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke doeleinden)

Satori sessie

Soms kun je geen antwoord vinden op een belangrijke vraag in je leven. Waarom blijf ik terugvallen in een bepaald gedrag of waarom heb ik moeite met bij mezelf blijven en snap ik niet wat er gebeurt? Je hebt behoefte aan inzicht, aan kensho (ken- zien sho- natuur en wezen; Het begrijpen van je ware aard)

Ik bied inzicht vanuit een andere hoek dan dat je gewend bent. Een soort kijkje achter de sluier zou je haast kunnen zeggen. Het verbinden van je vraag aan een patroon of overtuiging geeft vaak aan waar de rode draad loopt van je vraag, wat vaak een herhaling is. Wat ligt eronder?

Het is (al voelt dat niet zo) een (al of niet onbewuste) keuze om er op een bepaalde manier mee om te gaan en je wilt een andere keuze kunnen maken.

Samen kunnen we naar deze lagen kijken;  waarom, wat en waar stagneer het? Ik sta naast je, kijk met je mee en laat je zien door vragen en bevoelen wat anders kan. We bouwen een stap in die gaat over verlichting. Ik neem je mee naar jouw natuurlijke en authentieke staat waardoor je een stap richting satori (persoonlijke verlichting of moment van verlichting) kan maken.

Wil je leren hoe? Maak een afspraak maken voor een satori sessie.

We hebben twee meetings. De eerste sessie is in Koog a/d zaan en deze duurt ongeveer 2 uur. De tweede sessie vindt plaats online en is ongeveer 1 uur.

Satori inzichtsessie is 225 euro